Choco Party » Новини » Декорирани меденки и други сладки приключения

Когато правиш нещата, които обичаш да правиш, резултатът е винаги по-добър от очакваното.

С Ива, моя дългогодишна приятелка и майстор на сладки изкушения, сътворихме разни хубавини. Разбира се, заслугата за тортите и меденките е нейна, традиционно шоколадчетата са мое дело 🙂 По-долу са нейните медени размисли, а скоро ще публикувам и още снимки на съвместните ни творения.

За малките палавници

С децата попадаме в нов свят – игри, забавления, безброй усмивки и фантазии, неподправена искреност и безграничен ентусиазъм. Радваме се на всеки техен трепет и правим всичко възможно да виждаме слънцето в очичките им непрестанно. Старателно подготвяме всеки детайл за празниците, особено техните лични – от раждането и традиционната погача, до всеки следващ рожден или имен ден. Торти, подаръци, снимки…сигурно няма родител, който да не е минал през тази треска. С тези трепети, аз попаднах на красотите, създадени от захар…и продължавам да плувам в море от всевъзможни сладости или както често ги наричам, сладости-радости. Изгледах неповторими торти, кейкчета и декорирани меденки, изчетох безброй рецепти и един ден се осмелих да опитам и аз. Винаги съм критична към себе си и смятам, че имам много да уча. Но от децата, за които съм правила захарни изненади (предимно торти и декорирани меденки), винаги съм получавала много усмивки, щастливи очички и поизцапани разноцветни муцунки, които осмислят всичко. Тук искам да благодаря на хората, които са ме вдъхновили с творенията си и тези, които ме зареждат с ентусиазма да опитвам отново и отново, да реализирам най-различни сладки фантазии. Ще се радваме, ако можем да усмихнем вашите деца с вкусни, ароматни и забавни декорирани меденки.

За порастнали деца

Приемам и сватбата за особено важно, вълнуващо и неповторимо събитие в живота на човек. Със значимостта на абсолютно всеки детайл от него – поканите, пръстените, виното, цветята, подаръците и какво ли още не. Всичко онова, което оставя незабравими спомени от един уникален празник… Обожавам аромата на канела, затова опитах с декорирани меденки като подарък за гостите, почерпка или просто вкусен спомен. Безброй са комбинациите на форми и цветове, което създава нов сладък свят. Цветът на сватбата и меденки, съобразени с това? Бижу с аромат на канела, което вие ще подарите на своите гости? Нека опитаме!
Две е повече от едно, а три е повече от две :)))
Всеизвестна е слабостта на хората към шоколада. Е, и аз съм човек и не мога да му устоя. Открихме и възможностите да създадем нещо специално, впечатляващо и лично, направено от шоколад, при това повече от вкусен. Създадохме и комбинация от торта, декорирани меденки и персонализирани шоколадчета с обща тема и скромно смятам, че идеята бе добра. Идеи ще идват и с реализациите, а поводът може да бъде всеки един празник или всяка една емоция!
Какво мислите Вие?