Choco Party » Новини » Звездните сватби, които очакваме с нетърпение през 2014

Колкото и далечни да изглеждат  тези популярни и харесвани лица, те са като всички нас – обичат, мразят, плачат, смеят се и се женят.   Кои звездни двойки ще се бракосъчетаят в свещен съюз през 2014?  И колко ли красиви и изящни ще бъдат сватбите им с хиляди цветни аранжировки, изискани тоалети, неповторима атмосфера, а защо не и изкусно изработени шоколадови творения.

Ето и нашите предположения.

1. Анджелина Джоли и Брад Пит

Тяхната сватба е може би едно от най-очакваните събития в Холивуд от няколко години насам. В едно свое изявление, те заявиха, че няма да се оженят, докато всеки не получи  законното правото да го направи без значение от пола. Е,  вече има надежда, защото еднополовите бракове бяха разрешени в още 9 щата миналото лято, а и Върховният съд на САЩ обяви за противоконституционен  федералния закон за защита на брака, според който за брак  се признава само съюзът между мъж и жена.

Е стискаме палци да видим „Мистър и мисис Смит“ застанали пред олтара съвсем скоро, заобиколени от шестте си прекрасни деца – Мадокс, Захара, Пакс, Шайло, Вивиен и Нокс!

2. Джони Деп и Амбър Хърд

Джони Деп – неостаряващият разбивач на сърца. Несъмнено, ако предположението ни се окаже вярно и този път Джони Деп се осмели да сключи брак(припомняме ви, че Деп имаше 14 годишна връзка с Ванеса Паради и две деца от нея), милиони жени на възраст 15-65 години ще бъдат разплакани.

Според  слуховете, 50 годишният „Дон Жуан ДеМарко“ е предложил брак на прелестната Амбър в края на януари, тази година. Е, пожелаваме им много любов, бихме могли дори да им изпратим кутия персонализирани шоколади с послание, за да направим сватбата още по-незабравима.

3. Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Прелестната „Рейчъл“ от приятели се сгоди за Джъстин Теру още през 2012, но поради ред причини, между които и редица спекулации за раздяла, сватбата все още не е факт. Дженифър и Джъстин, како и всички ние се надяваме съвсем скоро да разберем голямата дата на щастливото събитие.

Благодарение на  заразителната си усмивка и бликащата енергия  Дженифър лесно печели симпатиите на феновете и ние сме сигурни, че сватбата освен изящна, ще бъде и много забавна, особено ако Джен се сети да поръча шоколадови покани за гостите!

4.Боби Кристина Браун и Ник Гордън

Всъщност те вече са законни съпруг и съпруга, но официалната церемония ще се състои по-късно през годината.

Дали е това е най-очакваната сватба на 2014, не можем да твърдим на 100%, но със сигурност е най-скандалната. Дъщерята на незабравимата Уитни Хюстън е избрала за свой спътник в живота, не  кого да е, а доведения си брат Ник Гордън.

Както казват за любовта няма граници, но тяхната история предизвика широк отзвук в медиите, като дори се наложи те самите да се защитават, сякаш са направили нещо много, много лошо. Но никой не може да съди хора, които се обичат затова им пожелаваме много дълги години семейно щастие, сладко като нашите шоколадови подаръци!

5.Аштън Къчър и Мила Кунис

В края на февруари тази година се разнесоха слухове, че прелестната Мила Кунис е забелязана с красив диамантен пръстен на ръката. Евентуално годежен. Двойката е заедно от 2012, малко след като Аштън се раздели с бившата си съпруга Деми Мур. По-късно обаче слуховете бяха опровергани от тях, но тъй като дълго време отричаха и връзката си, няма как да им се доверим напълно.

Дали скоро звездите от „Шеметни години“ ще се врекат във вярност един на друг или не, все още можем само да гадаем, но близки до двойката казват, че вече неведнъж са говорили да имат дете заедно, което е доста обнадеждаващо. Стискаме палци да чуем добри новини и се готвим да ви зарадваме с много нови идеи за персонализирани шоколадови изкушения, подходящи за всеки повод.

Има още толкова много звезди двойки, които биха могли да ни изненадат приятно през 2014, но кои са те според вас?