Choco Party » Общи условия

Общи условия за ползване на онлайн магазин www.Choco-party.eu

С настоящите Общи условия  се регламентират отношенията между електронен магазин Choco-party.eu  и лицата, ползващи електронния магазин.

Общите условия имат задължителен характер както за Choco-Рarty.eu, така и за потребителите му, съгласно законодателството на РБългария.

Всеки потребител, който поръчва продукти от www.choco-party.eu, се счита, че приема и е съгласен с настоящите Общи условия.

Choco-party.eu е електронен магазин, собственост на фирма Барбарела ЕООД, с ЕИК 202191517 и адрес на регистрация: гр. София, ул.Ц.Церковски 29, МОЛ П.Петрова. Удостоверение за регистрация в ОДБХ – гр. София: 14303/17.10.2012  г.

Choco-party.eu предоставя на клиентите възможност да закупуват предлаганите от електронния магазин продукти по следните начини:

–       чрез осъществяване на регистрация в онлайн магазина;

–       без регистрация в онлайн магазина.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

На основание на Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп, промяна и на закриване на потребителския профил в Choco-party.eu, съдържащ  личните  им данни.

Choco-party.eu има право да изпраща съобщения под формата на електронен бюлетин на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители, съдържащ информация за нови продукти, промоции, специални условия и др. Регистрираните потребители имат право да откажат получаване на подобни съобщения. За да се откажат от получаване на електронния бюлетин е необходимо да последват връзката, посочена най-отдолу в получено от тях съобщение от Choco-party.eu.

Choco-party.eu няма право да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица.

Choco-party.eu съхранява cookies(т. нар. бисквитки) и log файлове, съгл. Чл. 4а от ЗЕТ, с цел подобряване на предлаганите услуги, като тези данни се използват само за подобряване на качеството на обслужване на клиентите и не се предоставят на трети лица.

Цялата информация, публикувана в Choco-party.eu е собственост на Choco-party.eu, в това число снимки и описания на арикули.

Choco Party не носи отговорност за произхода на изпратени от потребители снимки и текстове.

До момента на получаване на създадените продукти/стоки от клиента, същите са собственост на Choco Party.

Choco-party.eu дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин Choco-party.eu. Копирането на текстове, снимки и друга информация от www.choco-party.eu и публикуването им в други сайтове е разрешено само с писмено съгласие на choco-party.eu или ако се цитира източника по следния начин: Източник на информацията – www.choco-party.eu

Електронен магазин Choco-party.eu не носи отговорност за съдържание на сайтове, които не са част от сайта на електронен магазин Choco party и не се ангажира да преследва всеки сайт, към който има връзка за незаконно съдържание на авторски права, порнография, расизъм и всякакви други действия, забранени от законите на РБългария. В случай, че потребител е забелязал подобни нарушение, се задължава да извести за тях електронен магазин www.choco-party.eu, за да бъде отстранена връзката към сайта-нарушител.

Choco-party.eu има правото да променя настоящите Общи условия  без предварително известие. Новите Общи условия влизат в сила от момента на публикуването им на настоящата страница.

Цените на артикулите в онлайн магазин  Choco-party.eu са в български лева и с включен ДДС. Начините за плащане, условията на  доставка, изискванията за предявяване на рекламации са публикувани на страницата Поръчка, доставка и плащане

По-долу ще намерите информация за шоколада, изработен специално за нас, със суровини на световноизвестни белгийски, френски и италиански производители. Желаем ви вкусно, кадифено, шоколадово изживяване!
Млечен шоколад; Съдържа: захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова маса, емулгатор: соев лецитин, ароматизатор: ванилин. Възможно е да съдържа следи от ядки.
Какао: мин.33.6%, млечна съст. част: мин. 20.8%
Хранителна информация на 100 гр: енергия 400 ксal/1676kJ; белтъчини 3.5 гр.; въглехидрати – 55 гр., ( захари – 50 гр.); мазнини – 35.7 гр ( наситени – 5 гр.); хр.влакнини – 4.8 гр.; натрий – 0.01 гр.
АЛЕРГЕНИ: лактоза, млечен протеин, соя, какао
Съхранение: t°C до 20°С и относ.влажност на въздуха до 70%!