Choco Party » Новини » Персонализирани шоколадови подаръци – оригиналът!

Има огромна разлика между добрата идея и копираната идея. В първия случай резултатът е красива изненада, носеща удовлетворението от добре свършената работа, а във втория – товар, погубващ създателя си.

Във връзка със зачестилите злоупотреби на търговци(някои от които нелигитимни), опитващи се да имитират нашите продукти, бихме искали да Ви предупредим да бъдете особено внимателни и да не се подвеждате от нереално ниските цени, предлагани от съмнителни сайтове и магазини. Персонализираните шоколадови подаръци са чудесна идея, но лошото ѝ изпълнение би могло да съсипе празника!

Носим отговорност само за продукти, създадени от Choco  Party и разпространявани чрез мрежата ни от фирми-партньори. За да проверите дали определена фирма е сред партньорите ни, моля, свържете се с нас.

Завършеният продукт

Знаем, че нашите продукти са уникални и с високо качество, затова не се притесняваме да предоставяме мостри, благодарение на които клиентите имат възможността да се запознаят с великолепния вкус и прецизната изработка на нашите шоколади с послание. Мостри може да получите и от всички фирми-партньори, с които работим.

Стремим се да изпълняваме поръчките максимално бързо, както и да бъдем на разположение за Вашите запитвания.

Шоколад

Ние гарантираме качеството и произхода на шоколадовите изделия, тъй като работим с висококачествени белгийски, италиански и френски суровини. Важно е да можем да различим качествения от некачествения шоколад. Ето няколко начина:

  1. Когато разопаковате шоколада,  трябва да усетите плътен и наситен аромат. В противен случай, вероятно качеството му не е добро.
  2. Качественият шоколад се чупи изключително лесно, а на допир е гладък, с равна повърхност.
  3. И нещо, което със сигурност сте чували – истинският шоколад нежно се разтапя в устата, като оставя приятен вкус, дори минути след изяждането си.

 

Празнична опаковка

Ние предлагаме истински шоколад, поднесен в красива, стилна и персонализирана опаковка. За Вас можем да разработим индивидуален  дизайн, съобразен с желанията и празничния повод.  А може да изберете и от готовите варианти за всеки празник, подготвени за Ваше улеснение. Всички дизайни са авторски и създадени от екипа ни.  Ние НЕ  плагиатстваме опаковката на вашите шоколадови подаръци с картинки от Интернет!

Ето как може да разберете дали дизайнът е професионално направен:

  1. Изображението на опаковката изглежда като на списание – гладко, съразмерно и не дразни очите. Ако забележите ситни или по-едри точки(пиксели), най-вероятно става въпрос за набързо свалена от мрежата картинка.
  2. Ако изображението на опаковката е несъразмерно разтегнато по дължина или ширина, вероятно някой се опитва да Ви измами с чужд „авторски“ дизайн.
  3. При голяма част от дизайните можем да коригираме цвят, фон, или просто да променим детайли от изображението. Ако подобна корекция Ви бъде отказана без основателна причина бъдете сигурни, че „търговецът“ не притежава и нужните качества, за да създаде подобен дизайн.
  4. Ние не очакваме допълнително заплащане – за изписване на имена, текст или др.

 

На работата ни са гласували доверие както стотици индивидуални клиенти, така и много български и чуждестранни компании, изненадали приятно свои близки и партньори, поднасяйки персонализирани шоколадови подаръци. При желание, можем да предоставим референции. Освен традиционните(за нас) шоколади и шоколадови бонбони с послание или снимка, ние сме привърженици и на по-нестандартни идеи, като шоколадовите пъзели и сватбените покани от шоколад. Ако имате подобна идея, ще се радваме да помогнем с осъществяването ѝ.

Сбъднете своите шоколадови желания при нас и зарадвайте хората около себе си – с повод или без повод шоколадовите подаръци винаги са чудесен избор!