Choco Party » Поръчка, доставка и плащане

ПОРЪЧКА
Може да закупите продукти от нашия сайт с или без регистрация. Регистрацията ви дава възможност да получавате информация за специални условия, нови продукти и др.

За да изпълним поръчката Ви е необходимо да сте попълнили вярно формата за доставка. При възникнали въпроси – тел.: +359 888 846 235, или мейл: office@choco-party.eu
Когато направите поръчка, ще получите мейл, съдържащ информация за продуктите, стойност на поръчката и срок на доставка.

ВАЖНО – ЦЕНИТЕ ЗА ИЗРАБОТКА ПО ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН И ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТА СЕ ДОГОВАРЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО В КОРЕСПОНДЕНЦИЯ МЕЖДУ СТРАНИТЕ.

ДОСТАВКА
Може да получите поръчаните продукти:
С куриер:
До офис на куриерска фирма, удобен  за Вас – според тарифата на куриера.
До посочен от вас адрес – според тарифата на куриера.
ВАЖНО: ЦЕНИТЕ НА ДОСТАВКАТА СА В ЗАВИСИМОСТ ОТ АКТУАЛНАТА ТАРИФА НА КУРИЕРСКАТА СЛУЖБА И ТЕГЛОТО НА ПРАТКАТА, ЗА КОЕТО Choco-Party НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.
Считано от м.април 2018 г. се начислява и сума за опаковка според размера и цените на куриерските фирми!

Важно!!! През месеците юни, юли и август е препоръчително допълнително опаковане на шоколада  в специална топлоизолираща опаковка, предназначена за многократна употреба. Цената на опаковката е 2 лв.
Срокът на доставка с куриер е до 3 работни дни за София и до 4 работни дни за страната.
ВАЖНО – Изпълняваме и СПЕШНИ ПОРЪЧКИ с доставка до 24 ч. в София и до 48 ч. в страната. Моля, свържете се с нас, за да уточним подробности И ЦЕНА.
Предлагаме и доставка извън България.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
При получаване на продуктите от куриер, заплащате с наложен платеж на куриера.
Възможно е да заплатите и предварително по банков път.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ
Съгласно ЗЗП потребителят има право на рекламация в случай на:
– констатирани липси
– дефекти на стоката
При рекламация имате право на възстановяване на платената сума или замяна с друга стока.

Съгл. Чл. 55 от ЗЗП рекламацията се предявява до 14 работни дни от получаване на стоката при следните условия:

  • Запазен добър търговски вид – опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена.
  • Спазени условия за съхранение
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

ВАЖНО – Рекламация не може да бъде предявена в случай, че продуктите са персонализирани, съгл. Чл. 55, ал.2, т.3 от ЗЗП.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради изчерпана наличност на дадена стока, ще ви информираме чрез телефонен разговор или с мейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни решения за стоки с подобни характеристики.

По-долу ще намерите ИНФОРМАЦИЯ ЗА ШОКОЛАДА, изработен специално за нас, със суровини на световноизвестни белгийски, френски и италиански производители. Желаем ви вкусно, кадифено, шоколадово изживяване!
Млечен шоколад; Съдържа: захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова маса, емулгатор: соев лецитин, ароматизатор: ванилин. Възможно е да съдържа следи от ядки.
Какао: мин.33.6%, млечна съст. част: мин. 20.8%
Хранителна информация на 100 гр: енергия 400 ксal/1676kJ; белтъчини 3.5 гр.; въглехидрати – 55 гр., ( захари – 50 гр.); мазнини – 35.7 гр ( наситени – 5 гр.); хр.влакнини – 4.8 гр.; натрий – 0.01 гр.
АЛЕРГЕНИ: лактоза, млечен протеин, соя, какао
Съхранение: t°C до 20°С и относ.влажност на въздуха до 70%!