Choco Party » Блог » Сватбени тенденции през 2014: необичайни места, шоколадови подаръци и разноцветни рокли

Сватбата – дългоочакваният момент за толкова много момичета, в който тя и принцът „заживяват“ щастливо. Обикновено сватбеният ден е организиран изцяло според желанията на младоженците и техните лични виждания за незабравим сватбен ден, изпълнен с любов и усмивки.

И все пак, според нас не е зле да се разгледат някои от най-новите сватбени тенденции – те биха могли да бъдат чудесен генератор на идеи и да ви помогнат да направите празника още по-приказен.

1. Необичайни места

От гражданското в църквата, и от там в ресторанта, гласи традицията.  Но не е ли прекалено скучно? Все повече двойки се опитват да разчупят стереотипа и да направят нещо запомнящо се, което ще предложи както на тях, така и на гостите им едно незабравимо преживяване. Романтиката е неизменна част от всяка сватба, затова и места като поляни, гори, плажове красиви местности, спиращи дъха или места, със сантиментална стойност,  стават все по-предпочитан избор за младоженците.

В България възможностите за изнесен ритуал са ограничени, но това не би могло да ви спре да изживеете най-щастливия ден в живота си,по начинът, по който ви се иска, нали?

2. Шоколадови подаръци

Шоколадът е незаменим елемент от всеки празник и сватбите не правят изключение. През 2014 все повече младоженци ще могат да изненадат приятно гостите си с персонализирани шоколадови подаръчета и сватбени покани.

Шоколадови подаръци за гостите

Choco Party ви предлага  възможността да поръчате малки подаръчета за вашите гости, изработени специално за вас от висококачествен вкусен вкусен шоколад. Те могат да бъдат малки бонбонки, със снимка на младоженците, шоколадови кюлчета с лично послание, плейс и тейбъл картички с шоколад и почти всичко друго, което ви дойде на ум. Ни сме тук, за да вдъхнем живот на идеите ви. Шоколадовите подаръци за гостите ще бъдат истински хит тази година, а хубавото е, че вече знаете към кого да се обърнете, нали?

Шоколадови покани за сватба

Вероятно шрифтът за поканите вече е избран -Мonotype Corsiva, но не е ли прекалено стандартно просто да напечатате няколко красиви картички и да ги поднесете. Очаровайте с магията на шоколада – зарадвайте гостите си със сватбена покана от или с шоколад и те със сигурност не биха могли да устоят на такова мило предложение.  Колкото да самият дизайн – не се притеснявайте, ние просто добавяме щипка вкусен шоколад към него, за да направим всеки един момент от подготовката за сватбата още по-хубав.

3.Асиметрични аранжировки и цветни рокли

Асиметричните цветни аранжировки, както като декор, така и в булчинският букет ще бъдат много популярни през 2014.  Сватбите украсени с най-различни цветя, изящно комбинирани, без да се търси симетрия, ще бъдат истински празник на цветовете и великолепието. Булчинският букет също трябва да бъде издържана разнородна комбинация от красиви цветя, но  разбира се, добавянето на малко шоколад  в него също е чудесна идея.

А старата, дори можем да кажем досадна традиция шаферките да бъдат с еднакви рокли, като клонинги, съвсем скоро ще отстъпи мястото си на стилно подбраните, съответстващи си, но напълно различни една от друга шаферски рокли, които ще придадат допълнителен блясък на събитието и ще разчупят атмосферата

Ако можем да сме полезни с информация, насоки или шоколадови мостри – с удоволствие ще ви помогнем в избора!