Choco Party » Блог » ВНИМАНИЕ – АБИТУРИЕНТИ!

ВНИМАНИЕ – АБИТУРИЕНТИ!
Само седмици ни делят от клаксоните, броенето от 1 до 12 и цветната енергия на абитуриентските балове. Трескавата подготовка е в разгара си – проби на костюми и рокли, обикаляне в търсене на обувки, бижута, аксесоари, уточняване на прическите, менюто за празника, подаръците – последни приготовления… С какво ли ще ни изненадат зрелостниците тази година?
През миналата, определено народните носии направиха силно впечатление и като че ли изместиха блестящите вечерни тоалети. Шевиците и традиционните български дрехи станаха истински хит.
Момче от Котел отиде на бала на кон, облечен като хайдутин, а абитуриентка от софийска гимназия се премени със 100-годишна носия и автентични накити, надживели времето с красотата си. Цели класове се появиха на бала, облечени в народни носии. Прекрасни са, наистина!
Каквито и да са модните решения за първия бал, почерпката с шоколад е „задължителна”! А шоколадовите подаръци и бонбони на Choco Party със сигурност ще направят празника уникален и ще доставят наслада на всички сетива!
Не забравяйте, че нашият шоколад с послание и луксозните бонбониери са особено подходящ за подарък на любимата учителка. Очакваме ви!
снимки – fb