Choco Party » Блог » Как да изберем правилните корпоративни подаръци

Всяка организация, която цени своите служители, клиенти и партньори, би трябвало  да знае как да им го покаже. Един непретенциозен, но изключително ефективен начин са фирмените и корпоративни подаръци, с които не само ще им напомните за себе си  и високото качество на предлаганите продукти и услуги, но и ще ги накарате да се усмихнат – а днес, в този забързан свят това е много важна част от бизнеса.

Choco Party може да ви предложи фантастични идеи с и от шоколад, които ще впечатлят всички с уникалността и великолепния си вкус.

Ето още няколко съвета, които ще ви помогнат при избира на корпоративни подаръци
1.Подарете нещо, което вие бихте се зарадвали да получите.
Това е особено полезно, ако не знаете много за хората, към които ще бъде насочен подаръкът, но все пак бъдете разумни. Ако си падате по парапланери, съответната екипировка би била удачен подарък, само в случай, че компанията е производител на такава.

2.Ако сте решили да брандирате определен продукт, изберете нещо, което е свързано с дейността на фирмата ви, изглежда добре и е функционално.
В зависимост от това дали имате нужда от масови подаръци или подаръци предназначени за определени хора, дефинирайте бюджет и помислете какво би било най-подходящо. Погрижете се да има хубав дизайн – това е първото нещо, което вашите клиенти, служители или партньори ще видят. Нека по един или друг начин е свързано с дейността на фирмата ви и все пак да бъде функционално, за да не се окаже добре забравено в някой шкаф.

3. Персонализирайте
Всички сме виждали масовите промоционални химикалки, запалки и ключодържатели. С тях няма да впечатлите никого кой знае колко, но с един много малък жест можете да обърнете всичко в своя полза – персонализирайте. С Choko Party имате възможността да персонализирате шоколадите и шоколадовите бонбони максимално. Можете да изберете дизайн, да сложите снимка, да изпишете послание или пожелание. Получателите със сигурност ще бъдат поласкани от вниманието, а това по един или друг начин ще се отрази положително на фирмата.

4.Избирайте фирмени подаръци според поставените цели и повода
Ако просто ви трябват промоционални материали, заделете бюджет и ги поръчайте в най-близкото студио, но ако наистина искате да изпъкнете, трябва да вложите малко повече мисъл и въображение. Подбирайте фирмените подаръци според повода – рожден ден, празник, от уважение и според поставените цели – да впечатлите, да промотирате, да зарадвате, да покажете отношение.

5. Винаги се информирайте за културните и религиозните различия
Ако работите с хора от различен произход, редно е да се запознаете с тяхната култура преди да им направите подарък. На някои места например подаряването на нож е признак за враждебност, докато на други, знак на признателност и доверие. За да не изпадате в конфузни ситуации, винаги бъдете информирани.

Изборът на корпоративен подарък никак не е лесен, защото не трябва да е прекалено личен, нито пък твърде посредствен. С фирмените подаръци от шоколад на Choko Party, със сигурност ще намерите златната среда.
Подари с любов персонализиран шоколад с послание от Choco Party и жестът ти ще бъде запомнен завинаги.