Choco Party » Новини » НАЙ-ОРИГИНАЛНИТЕ ПОКАНИ ЗА СВАТБА

Сватбата е важно събитие, което близките с радост ще споделят с нас, но защо да не бъдат поканени по възможно най-забавния и оригинален начин. Дизайнът на самата сватбена покана е от огромно значение, но все по-често хората прибягват до  прилагане на идеи, които разказват част от тяхната история.

Например колаж с обложката на любим филм, със сантиментална стройност за тях или пък покана под формата на билет за концерт.
Друг изключително оригинален вариант за сватбена покана са вкусните шоколадови покани за сватба, направени с много любов от Choco Party. Благодарение на тях поканените ще бъдат възхитени и с удоволствие ще направят всичко възможно да споделят с вас този специален ден!

сватбени покани шоколад

Шоколадовите покани за сватба са идеален избор за всички двойки, които обичат стилното и изисканото, но бягат от стандартните практики, що се отнася до сватбата им. Освен различните видове шоколадови покани, Choco Party с удоволствие ще осигури и малки шоколадови подаръчета за гостите, както и тейбъл и плейс карти.

Шоколадовите сватби са гаранция за добро настроение и незабравим ден.

Тук сме събрали някои забавни, оригинални и вдъхновяващи идеи за сватбени покани. Помислете какво е важно за вас и вашия партньор и го пресъздайте във всеки детайл от сватбата.

1. Макар и лентовите фотоапарати да са на изчезване, романтиката на лентата е неоспорима
нестандартна сватбена покана
2. Това е покана за сватба направена от дискета за видео игра. Може би дело на децата израстнали през 90-те, когато Супер Марио беше в силата си.

нестандартна сватбена покана

3. Винтидж изгледът на сватбените покани е все по-предпочитан избор. Тук имаме препратка към плакат от средата на ХХ век, може би?
интересни сватбени покани

.4. А защо да не поканим гостите на един своеобразен концерт? Тази покана във формата на билет със сигурност е направена от заклети музикални фенове, чийто гости, не се съмняваме, също си падат по хубавата музика и забавленията.
 сватбена покана - музика

5. Това се случва когато се женят ИТ специалистите. Е, няма какво друго да се направи освен [Ctrl]+[S] за съответната дата.
сватбени покани

6. Специално за кино маняците – колаж. Просто изберете любимият си филм, вложете малко въображение и поканете семейството и приятелите си не просто на сватба,  а на истински холивудски блокбъстър
сватбени покани - кино

7.Любителите на настолни игри също могат да бъдат вдъхновени от любимото си занимание – в случая – Скрабъл. Джокер към поканените:  Напишете пожеланията в сватбената картичка с пулчета от играта – това истински ще зарадва младоженците!
оригинални сватбени покани

8. Помните ли Пакман? Е, може вече да не е любимата ви игра на мобилния телефон, но все пак е идея. Покана в стил „Candy Crush Saga“ би било още по-подходяща в днешно време.
интересни сватбени покани

9. Покана, която прилича на така харесваните напоследък инфографики – информация поднесена кратко, точно и ясно, с нагледни картинки все пак интересна за четене.
 
покани за сватба

 
10.   С привкус на море, слънце, плаж …  и много въображение. Сватбена покана – джапанки.
интересни сватбени покани

 

11. Една много стилна и красива идея, като за финал!
оригинална сватбена покана
Подари с любов персонализиран шоколад с послание от Choco Party и жестът ти ще бъде запомнен завинаги.
А ние сме на разположение за още много оригинални и вкусни идеи за сватбени покани от и с шоколад.