Choco Party » Поръчка, доставка и плащане

ПОРЪЧКА
Може да закупите продукти от нашия сайт с или без регистрация. Регистрацията ви дава възможност да получавате информация за специални условия, нови продукти и др.

За да изпълним поръчката Ви е необходимо да сте попълнили вярно формата за доставка. При възникнали въпроси – тел.: +359 888 846 235, или мейл: office@choco-party.eu
Когато направите поръчка, ще получите мейл, съдържащ информация за продуктите, стойност на поръчката и срок на доставка.

ВАЖНО – ЦЕНИТЕ ЗА ИЗРАБОТКА ПО ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН И ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТА СЕ ДОГОВАРЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО В КОРЕСПОНДЕНЦИЯ МЕЖДУ СТРАНИТЕ.

ДОСТАВКА
Може да получите поръчаните продукти:
С куриер:
До офис на куриерска фирма Еконт, удобен  за Вас – според тарифата на куриера.
До посочен от вас адрес – според тарифата на Еконт.
ВАЖНО: ЦЕНИТЕ НА ДОСТАВКАТА СА В ЗАВИСИМОСТ ОТ АКТУАЛНАТА ТАРИФА НА КУРИЕРСКАТА СЛУЖБА И ТЕГЛОТО НА ПРАТКАТА, ЗА КОЕТО Choco-Party НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.
Считано от м.април 2018 г. се начислява и сума за опаковка според размера и цените на куриерската фирма и цена за SMS!

Важно!!! През месеците юни, юли и август е препоръчително допълнително опаковане на шоколада  в специална топлоизолираща опаковка, предназначена за многократна употреба. Цената на опаковката е 3 лв.

Срокът на доставка с куриер е 3-5 работни дни.

ВАЖНО – Изпълняваме и СПЕШНИ ПОРЪЧКИ с доставка до 24 ч. в София и до 48 ч. в страната. Моля, свържете се с нас, за да уточним подробности И ЦЕНА.
Предлагаме и доставка извън България.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
ВАЖНО – ПЛАЩАНИЯТА СЕ ИЗВЪРШВАТ САМО ПО БАНКОВ ПЪТ!

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ
Съгласно ЗЗП потребителят има право на рекламация в случай на:
– констатирани липси
– дефекти на стоката
При рекламация имате право на възстановяване на платената сума или замяна с друга стока.

Съгл. Чл. 55 от ЗЗП рекламацията се предявява до 14 работни дни от получаване на стоката при следните условия:

  • Запазен добър търговски вид – опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена.
  • Спазени условия за съхранение
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма Еконт.

ВАЖНО – Рекламация не може да бъде предявена в случай, че продуктите са персонализирани, съгл. Чл. 55, ал.2, т.3 от ЗЗП.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради изчерпана наличност на дадена стока, ще ви информираме чрез телефонен разговор или с мейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни решения за стоки с подобни характеристики.

По-долу ще намерите ИНФОРМАЦИЯ ЗА ШОКОЛАДА, изработен по оригинална рецепта със суровини на световноизвестни белгийски, френски и италиански производители. Желаем ви вкусно, кадифено, шоколадово изживяване!
Млечен шоколад; Съставки: захар, какаово масло, пълном. мляко на прах, какаова маса, емулгатор: соев лецитин;ароматизант: ванилин;суроватка прах от мляко; лактоза 4%. За директна консумация! Може да има следи от глутен и ядки! Без Г М О Произход на шоколада-Белгия. Какао: мин.35%, млечна съставна част: мин. 14%; Хранителна информация на 100 гр: Е=545 ксal2272kJ; белтъчини-5,7 гр . въглехидрати-54,6 гр( захари-54 гр.;) мазнини-33 гр (наситени-20,5 гр.), фибри-215 гр, ест.съдържащ се натрий -111мгр; Няма дбавена сол.АЛЕРГЕНИ: лактоза, млечен протеин, соя, какао; Съхранение: t до 24°С и относ. влажност на въздуха до 70%