Choco Party » За нас

Създадохме този сайт, защото вярваме, че хубавите мигове са още по-незабравими, когато са споделени. А празничното настроение е още по-вълнуващо, когато има ШОКОЛАД. Вкусен, качествен въздействащ върху всички сетива и оставящ спомени. При нас ще откриете нетрадиционни и със сигурност уникални шоколади и шоколадови бонбони, с които да отбележите личен или корпоративен празник. Персоналният подарък е по-въздействащ от всеки друг!

Шоколадовите подаръци и предложения може да разгледате тук: продукти

Свържете се с нас за допълнителна информация:
тел.: +359 888 846 235;
office@choco-party.eu

потърсете ни и във фейсбук  www.facebook.com/ChocoPartyEU/

Освен готовите идеи, публикувани на сайта, работим и по ваши проекти. Свържете се с нас, за да ги реализираме заедно и да направим личния ви ШОКОЛАД С ПОСЛАНИЕ.

Не правим компромис с качеството и за това използваме продуктите само на висококачествени белгийски и френски компании, световни лидери в доставката и производството на шоколад.

Нашите шоколадови подаръци са прекрасен избор за оригинален подарък, с който да зарадвате или благодарите на любими хора, на ключови партньори, на служители.

Ако имате повод да почерпите, или искате да зарадвате хората около вас, намирате се на правилното място.
Информация за шоколада, изработен специално за нас, със суровини на световноизвестни белгийски, френски и италиански производители. Желаем ви вкусно, кадифено, шоколадово изживяване!
Млечен шоколад; Съставки: захар, какаово масло, пълном. мляко на прах, какаова маса, емулгатор: соев лецитин;ароматизант: ванилин;суроватка прах от мляко; лактоза 4%. За директна консумация! Може да има следи от глутен и ядки! Без Г М О Произход на шоколада-Белгия. Какао: мин.35%, млечна съставна част: мин. 14%; Хранителна информация на 100 гр: Е=545 ксal2272kJ; белтъчини-5,7 гр . въглехидрати-54,6 гр( захари-54 гр.;) мазнини-33 гр (наситени-20,5 гр.), фибри-215 гр, ест.съдържащ се натрий -111мгр; Няма дбавена сол.АЛЕРГЕНИ: лактоза, млечен протеин, соя, какао; Съхранение: t до 24°С и относ. влажност на въздуха до 70%!

Приятно шоколадово преживяване!