Choco Party » Новини » Сладки(шоколадови) подаръчета за всеки повод

Всеки нов сезон е пълен с вълнуващи идеи с подаръци за вашите поводи и бюджет. Шоколадовите изненади са актуален, забавен и вкусен начин да поднесете подаръци за гостите и да впечатлите.

Няколко парченца внимателно подбран шоколад, тематично поднесени с вашето лично пожелание се превръщат в перфектната изненада за рожден ден, ново бебе в семейството, сватба, корпоративно събитие или друг специален случай.

За един необикновен ден…

Избирането на почерпка за появата на нов член в семейството е сложна и понякога спешна задача. Към широката гама от плюшени играчки, балони и цветя за родителите, вашата шоколадова изненада ще задържи за дълго усмивките на всички присъстващи. Изберете опаковка в цвят близък до тази на останалите ви подаръци и бъдете сигурни, че сте орисали бебето за сладък и красив живот.

Ако сте пропуснали този момент, можете да се възползвате от същите идеи и да използвате шоколадовите изкушения като подаръци за кръщене.

За един сладък рожден ден…
Без значение чий рожден ден ще празнувате, идеята да комбинирате торта с няколко шоколадови подаръчета е най-доброто решени за всеки, който има слабост към сладкото. Добавете бутилка шампанско (за мъж) или букет (за жена) и приветствайте рожденика уверено, другите гостите ще останат очаровани. В случай, че нямате възможност да присъствате изберете стилна картичка и поръчайте опаковка на подаръчетата за гостите в същия десен. Неочакваната доставка ще подсили очарованието на жеста ви.

За един „Защото те обичам“-ден…
Вкусните шоколадови изненади са идеални за разглезването на специалния човек в живота ви. Независимо дали сте открили перфектния подарък за Свети Валентин или не, достатъчно е да изберете персонализирани шоколадови подаръчета. С тях в ръка и усмивка, вашият любим ще се чувства като човек, който има всичко в този ден!

Само за мъже:  Кутиите с шоколадови подаръчета са перфектната романтична изненада и възможност да скриете красиво бижу в подходяща компания. Блясък, романтика, шоколад и любовна бележка ще развълнуват сърцето на всяка романтичка когато са вързани с панделка.

За един специален ден…

Направете така, че гостите на вашата сватба да се чувстват специални като изберете шоколадови подаръчета от широка гама размери, форми, цветове и вкусове. Персонализирайте опаковките с вашите имена или специално послание, с което желаете да бъде запомнен този ден. Използвайте ги като оригинална покана, подаръци за гостите или стилен щрих към сватбената украса на масите. Ще откриете, че идеята за подарък-шоколад ще ви изпълни с идеи, които да ви помогнат да организирате този ден и да бъде незабравим.

За един професионален ден…
От представяне на нови продукти, стимулиране на продажбите до директния маркетинг  – каквото и да сте планирали, шоколадовите подаръчета са тук, за да ви помогнат да привлечете внимание към вашите идеи. С корпоративната отстъпка за количества, брандиране и доставка директно до вашите получатели,  – можете да сте сигурни, че поставяте вашата дейност в центъра на силни и сладки впечатления във вашите клиенти.

Ако планирате фирмено парти или тийм-билдинг, използвайте брандирани шоколадови подаръчета като жест към служителите, или чрез специални послания внесете настроение в офиса.

За един обикновен ден…
На пазара се предлага широка гама от луксозни шоколадови подаръчета с перфектни опаковки и подходящи за различни поводи. Ако вашите приятели или семейство празнуват ново работно място, преместване в нов дом или други приключения, може да им покажете съпричастност с тези невероятни шоколадови изкушения.

Ваучери за козметични процедури, бутилка вино, луксозна книга и всичко, което вече сте избрали може да се превърне в изключителен подарък с  малко шоколад, което ще направи жеста ви незабравим.

Шоколадовите подаръчета са подходящи за пазаруване он-лайн и  се доставят в удобно за Вас време.