Choco Party » Новини » Блог » Успешният бизнес започва с … брандиран шоколад!

Успешният бизнес започва с подарък

Всички – и малки, и големи, обичат подаръците. Те не са само средство да покажем любовта си един към друг, но и чудесен начин за изразяване на респект и внимание към дадена личност. Поради тази причина корпоративните подаръци са в основата на много успешни бизнес партньорства.

Заблуждавате се, ако мислите, че говорим само за скъпи и луксозни подаръци. Тъкмо напротив, много често малки, но впечатляващи жестове с причината за създаването и изграждането на чудесни бизнес отношения.

Чудесен пример са корпоративните шоколадови подаръци на Choco Party. Те пристигат изящно опаковани, а вкусът им е невероятен. Те са много по-запомнящи се от химикалките, ключодържателите и тениските, защото биват усетени с всички сетива.

При избирането на подарък е много важно да подходите с внимание както към културата на бъдещия бизнес партньор, така и към неговите лични интереси.

Например, ако е защитник на животите, пушката не би била уместна идея за подарък, нали?

В бизнеса всеки жест е важен, тъй като хората имат достатъчно опит в работата с други хора и са особено предпазливи. Освен с професионализма си, трябва да успеете да ги впечатлите и със собствените си качества. За всички нас е важно да имаме лоялни партньори до себе си, на които можем да разчитаме. Покажете, че и вие сте такъв, а малките корпоративни подаръци са само един жест, който би могъл да постави началото.

Choco Party има богат опит в изработката на корпоративни подаръци от шоколад. Можем да ви предложим бонбони, шоколадови кюлчета и големи шоколади с изящен дизайн, персонализирани послания и невероятен вкус.  Кой би могъл да устои?

Ние сме тук, за да реализираме идеите ви и да ви осигурим едно перфектно първо впечатление.

Освен с чудесните шоколадови подаръци, трябва да впечатлите партньорите си и с приветливо място на срещата и спретнати служители. Не забравяйте, че много често малките детайли издават основните проблеми в една компания, а хората с опит в бизнеса знаят за какво да следят.

Никога не поднасяйте кафето в захабени или счупени чаши, постарайте се помещението да бъде проветрено и добре почистено,  когато говорите с тях, го правете със спокоен тон, без да жестикулирате и разбира се … поднесете подаръците по подобаващ начин – без да вдигате много шум около тях, но уверявайки се, че са предизвикали нужното възхищение.

Бизнес преговорите не са лесна задача, затова приятната атмосфера и професионалната обстановка са задължителни. Усмихвайте се, бъдете добронамерени и открити, но покажете, че сте сериозен, стабилен партньор, който не може да бъде лесно лъган или манипулиран.

Ако все още не сте съвсем сигурни как да изненадате потенциалните си бизнес партньори, можете да се свържете с нас, за да обсъдим възможните варианти, а защо не и да измислим нещо ново!
Подари с любов персонализиран шоколад с послание от Choco Party и жестът ти ще бъде запомнен завинаги.