Choco Party » Блог » Шоколадови подаръци с послание – красиви, стилни и впечатляващи

От край време шоколадът е една вкусова феерия, която гали сетивата и ни подарява вълшебни мигове и незабравими спомени. Запленени от тази страст, влагаме цялата си любов, за да вдъхнем живот на шоколада, да го накараме да проговори и поднесе Вашето послание по подобаващ начин, правейки всеки миг специален.

Само до преди 2 години Choco Party, беше една мечта, но благодарение на енергията, ентусиазмът и любовта към красивите и уникални подаръци, днес Choco Party  е символ на класа и стил, както в България така и в чужбина.

Гордеем се, че точно ние се престрашихме да направим първата крачка в това начинание, да прокараме пътя на шоколада, носещ послание и вървим все толкова устремено напред. Нашите шоколадови подаръци са изработени само от висококачествени белгийски и френски суровини и не правим компромис в качеството, защото знаем, че твърде често евтиното излиза скъпо!

Винаги се съобразяваме с нуждите на клиентите и даваме максимума от себе си, за да видим усмивката на лицата им, след като получат поръчката си. Имаме възможност да създадем дизайн за всеки индивидуален клиент, както и да предложим каталог с невероятно красиви и стилни готови идеи за различни поводи. Качеството и произходът на нашите продукти е гарантиран. Всеки от нашите клиенти може да получи мостра към поръчката си и в случай, че не му хареса, спокойно да я върне. Удовлетвореността на клиентите ни е важна и не случайно се опитваме по всеки възможен начин да осигурим шоколадови подаръци с прекрасни визуални и вкусови качества.

Стремим се да бъдем на разположение 24/7, защото за нас Choco Party не е просто работа, а истинско призвание. Работим както с индивидуални клиенти, така и с големи български и чуждестранни корпоративни клиенти, като им предлагаме богато разнообразие от стандартни и нестандартни идеи за шоколадови подаръци.

Само за две години Choco Party изгради репутация на уважавана и лоялна компания, която се отнася с внимание и любов към всяка поръчка и се стреми да удовлетвори всяко желание на клиентите си – от шоколадови бонбони с мило  пожелание, до шоколадови пъзели и сватбени покани от шоколад. От една идея, Choco Party  се превърна в реалност, с красива стилна и уникална визия на работа.

В Choco Party работим и с партньори в различни бизнес ниши, като магазини, медии и организатори на събития, които по един или друг начин разпространяват идеята и популяризират продуктите ни, за което сме им благодарни. Ние сме компания, която държи на доброто си име и не бихме го рискували, предлагайки евтин, некачествен шоколад, изплагиатствани опаковки и некоректно обслужване. Съветът ни е да не се подвеждате от привидно ниските цени на множеството нелегитимни търговци, предлагащи съмнителен шоколад и ниско качество на изработка.

При нас ще получите само  най-доброто, защото Choco Party бе създаден, за да бъде до хората, в най-щастливите им мигове!