Choco Party » Новини » 8-ми март – „За“ и „Против“

Какво ще кажете за тези прекрасни #лалета за #8-ми март, с млечно-шоколадово съдържание!
За единствената #мама, за любимата #жена, за обичаната #учителка, за очарователната #колежка – най-подходящият начин да стоплите сърцето й е #шоколад с послание от Choco Party.
Каквито и критики и дебати да има по повод този празник, не може да отречете, че е трогателно, сутринта, преди да изпратите вашето малко момче на детска градина, то да ви поднесе собственоръчно нарисувана картичка, на която с леко разкривен почерк старателно е изписало „Мила мамо, много те обичам!“.
Приятно е, когато влезете в офиса, да намерите на бюрото си букетче кокичета и послание от внимателните колеги. Вълнуващо е, любимият мъж да ви поднесе вечерта пролетни цветя и в допълнение – елегантна бонбониера с думи, които винаги докосват – „Честит празник, скъпа моя! Благодаря ти, че те има!“.
Винаги казваме, че най-важен е жестът – 8-ми март е точно такъв празник, според нас – жест на нежност, внимание, сърдечност, обич и привързаност. Когато обичаме някого и въпреки, че той го знае, винаги е красиво и стоплящо да го изказваме или показваме с малки комплименти и нежни думи.
Затова сме „За“ ако някой подари с любов искрени и специални послания на 8-ми март!
Подари с любов персонализиран шоколад с послание от Choco Party и жестът ти ще бъде запомнен завинаги.