Choco Party » Новини » Шоколадови бонбони и шоколад по ваш дизайн

Освен готовите предложения в онлайн магазина, създаваме шоколад и шоколадови бонбони с опаковка, съобразена с вашите очаквания и идеи – интересен вариант за почерпка или подарък.

С какво да почерпя тази година за рожден ден или за имен ден?
Със сигурност, можете да изберете класическите варианти – нещо за хапване, нещо за пийване, купени от магазина. Или хапки и плата от ресторанта на близо. А как ви звучи идеята да изберете шоколадови бонбони, персонализирани за вас? На опаковката на всеки бонбон ще има вашето име или снимка, заедно с текст или картинка, които са свързани с вас. Вариантът е много подходящ и за почерпка за рожден ден в офиса.

Искам да изненадам с оригинален подарък, но какъв?
Подарявали ли сте вече персонализирани шоколади? Ако не – със сигурност ще впечатлите – представете си шоколад, който е надписан с вашето пожелание. Освен удоволствието от вкусния шоколад, остава и вашето послание, надписано върху опаковката.

Как да почерпя за сватба, раждане на бебе или друго специално събитие? 
Почерпката за важните моменти трябва да е специална, каквито са и нашите шоколади – вкусни, но и оставящи спомени. Можем да персонализираме всеки един от шоколадите с датата на събитието, както и със снимка или текст по ваше желание.

Търся интересни идеи за подаръчета за гостите на сватба, рожден ден, детско парти, фирмено парти, корпоративен ивент…
Ние ще ги създадем за вас от шоколад и шоколадови бонбони с красиви опаковки. Всяка опаковка ще е с датата на сватбата, или рождения ден или фирменото лого, задено с подходящото оформление и текст.

Организирам парти, търся оригинална идея за почерпка или изненада
Можем да подготвим поканите за празника от шоколад. Представете си изненадата на приятелите, когато получат шоколад, който вместо опаковка има покана. Или когато ги почерпите с шоколадчета, всяко едно надписано с персонален поздрав към гостите.

Искате да благодарите на колега или екипа си, да съобщите нещо интересно или да изненадате с или без повод – направете го с персонализиран шоколад!
 
ЕТО И ВАРИАНТИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ЗА ПОЧЕРПКА И ПОДАРЪК:

Шоколадови бонбони(мини шоколад) с опаковка по ваша идея – нето тегло 9 гр., прибл. размери 3.5х3.5 см, 

Шоколад с опаковка по ваша идея – нето тегло 40 гр., прибл. размери 10.5х5.5 см.

Шоколад с опаковка по ваша идея 100 гр.
Шоколадът и шоколадовите бонбони, които предлагаме са произведени в България, с висококачествени продукти на Barry Callebaut, Belcolade както и други гарантирани белгийски, френски и италиански суровини.